Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Milí rádcové,
dnes jsem udělala zkoušku z matematiky. Je to i díky Vám. MOOOC DĚKUJI za Vaši obrovskou pomoc a doslova svatou trpělivost při vysvětlování a řešení mých úkolů. Jste skvělí.
Toto fórum je úžasná věc a díky, že tu pro nás jste.
Krásný víkend přeje Maca
Zdravím Marcelu a zdravím všech vás, kdo se podílel na přípravě Marcely na zkoušku.
S velkým potešením vyřizuji vzkaz, který jsem dostala i přes jiné komunikační prostředky (seznam rádců ovšem nebyl úplný a abych nikoho nevynechala, tak proto odkaz na příspěvky a vyřizuji: Vyřiď jim také mé velké díky. Vím, že to se mnou nebylo jednoduché, proto si vážím té vaší vytrvalosti. Také já Tobě a Vám všem i já přeji pevné zdraví a radosti ze svých blízkých.
Když se podívate na příspěvky od Marcely, tak určitě budete souhlasit, že pro takový přístup má smysl věnovat svůj čas a pomáhat. Za sebe moc děkuji, že tato velmi pozitivní zpráva se objevila na závěr "trnité cesty", ale výsledek takové cesty byl určitě zasloužený. Přeji hodně dalších úspěchů a především zdraví, pohodu a podporu okolí blizkého i nás všech.
----
úplně OT: v naprosté shodě s Marcelou považuji žehlení za velmi relaxační činnost :-)
↑ Maca:
Ahoj. Moc gratuluju a díky za zprávu. Myslím že nebudu mluvit jen za sebe když napíšu, že je potěšující vidět, že fórum přece jen nefunguje jenom jako automat, ale že je i k něčemu dobré:-) Během semestru mi čas moc nedovolil se angažovat, nicméně si tě pamatuju někdy ze září, a souhlasím s jelenou, že při tvé vytrvalosti a snaze sis úspěch zasloužila.