Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
vím, že si můžu vypsat "moje příspěvky", ale líbilo by se mi, kdyby témata, kam jsem příspěl, byly nějak označený i ve výpisu všech témat. myslim, že by to nemělo dát moc práce:)
↑ Stýv:
Pokud to stačí při běžném procházení fóra (v adrese se vyskytuje „viewtopic.php“) tak to není žádný problém, fórum to umožňuje. Teď jsem to zapnul (tečka ve výpisu značí, že jsi tam přispěl). Snad jen, že by to mohlo zatěžovat server. Takže pokud by to bylo znát, tak bych to zase vypnul.
Ale pokud je v adrese „search.php“, tak tam to fórum neumožňuje, musel bych se podívat, jak složité by bylo dodělat to.
↑ BrozekP:Hned je to tu zase o dost lepší, díky(o:
Už to funguje i v search.php (nechápu, proč to tam tvůrci fóra také rovnou nedali). Ale nemůžu vyloučit, že jsem tam na něco zapomněl, tak jakékoliv zvláštní chování prosím hlašte, díky :-).
↑ BrozekP:
Tak mi právě píší z hostingu, že jim začínám vytěžovat server, mohl bys to označování prosím zase zrušit? Hrozí až pozastavení domény, takže to docela spěchá.
Edit: nastavil jsem ve viewphorum.php $pun_config['o_show_dot'] = '0‘;, stačí to?
Edit2: Už je to jedno, netřeba to rušit.
↑ Lukee:
Zdravím,
BrozekP napsal(a):
Už to funguje i v search.php
ještě i tam je třeba "odstavit" (zatím běží) - pokud to také zatěžuje (nebo pokud by zůstala alespoň jedna z variant - nebyla by možnost?).
↑ jelena:
Nakonec je to jedno, možná to nějaké přetížení způsobuje, ale hostingu se především nelíbí vzrůstající návštěvnost. Cituji: „Jen pro srovnání je návštěvnost unikátních IP adres na Vašem webu stejná, jako součet návštěvností ostatních stránek na serveru. Počet zobrazených stránek je dokonce mírně vyšší než součet ostatních stránek na serveru.“ Takže na jedné straně velký úspěch, na druhé straně „To již nejsou hodnoty reálné pro běžný hosting.“ Řeším to, ale vypadá to, že se buď pěkně prohnu při placení nebo budu muset web přestěhovat někam úplně jinam a doufat, že tam bude levněji.
↑ Lukee:
to neposoudím, zda přetěžovalo.
Však nejsme prostředí pro "běžný hosting" - co znamená "pěkně prohnu"?
1) už jsem něco nabízela - 3 roky zpět, trvá.
2) nevím, jak kolegům, ale nějaká neobtěžující reklama by se snesla (pokud k tomu budu mít "oznamovací nástěnku").
Třeba ještě někoho něco napadne.
↑ Lukee: A některá z fakult (MFF/ PřF Upolu / ...) by nechtěla hostovat? Přece jen na školách je plně nevyužitého železa dost a provoz studentského projektu tohoto typu by škole mohl přivést pár studentů. A dotace na jediného studenta roční provoz v klidu pokryjí.
↑ Lukee:
Promiň za ty komlikace.
Lukee napsal(a):
netřeba to rušit.
Když jsem od tebe dostal mail, šel jsem na fórum a celkem jsem se vylekal, že tě už úplně zablokovali. Asi minutu se mi vůbec nešlo dostat na fórum ani na matweb. Radši bych to teda nechal vypnutý.
Stránky: 1