Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
S Lukeeho pomocí jsem dle návrhu Jeleny zprovoznil soukromé zprávy na fóru. Odkaz na stránku se soukromými zprávami je v menu nahoře. U každého příspěvku uživatele je odkaz PM (Private Message), na který když kliknete, tak přejdete na stránku, z které můžete odeslat soukromou zprávu.
Kdybyste s tím měli jakékoliv problémy, tak je hlašte, teď jsem třeba opravil zásadní chybu – časový limit 60 (resp. 5) sekund se počítal mezi dvěma libovolnými zprávami, nikoliv mezi dvěma zprávami od jednoho uživatele.
Neuvěřitelný potenciál :-)
↑ BakyX:
děkuji za nápad :-)
↑ Pavel Brožek:
děkuji za realizaci, už jsem testovala - hezké (zaklepu :-)
Když nemůžeme přidělovat reputaci váženému 1. Adminovi, můžeme děkovat a přidělovat reputace Zakladateli :-)
Děkuji, mějte se pohodově.
↑ byk7:
Zdravím a děkuji :-)
Momentálně oznámení o nové zprávě se zobrazí v levém horním rohu pod lištou (když se přhlásiš). Poslala jsem Tobě něco, měl bys vidět.
Vzplývající okno je nějaká východní dodělavka, dá se najit rozšíření. Mám ovšem obavy, abych za další nápad nebyla Velitelstvím pokárána (navíc Velitesltvo se má věnovat diplomovým prácím, aby naplnilo téma "Jak nám jde škola" a odborné práce na MatWiki).
Zdravím,
dnes jsme obdržela svoji první PM :)
Bylo by možné, když odpovídám (pomocí tlačítka odpovědět) zobrazovat pod oknem zprávy text zprávy na kterou odpovídám? Vím, že je to jen pro pohodlnost, původní text můžu mít vedle v záložce/okně...
↑ janca361:
Také mi vadí, že nevidím, na co odpovídám. Podívám se na to.
↑ Pavel Brožek:
Děkuji.
Sice já to asi moc nevyužiju, ale myslím si, že ti co používají PM častěji to ocení.
Nyní je nad editačním oknem vidět zpráva, na kterou uživatel odpovídá. A nejen to, umožnil jsem používání (asi) všech prostředků, které můžete používat v příspěvcích do fóra (nejzajímavější je asi TeX). A to stále není vše – máte možnost náhledu. :-)
Pro Jelenu: Tahle úprava byla o dost složitější než zde. :-)
Jakékoliv neobvyklé chování prosím hlašte, je to poskládané dohromady z různých částí fóra, tak tam nejspíš nějaké mouchy budou.
Odeslal jsem teď soukromou zprávu a v odeslaných se mi objevila dvakrát. Přitom si nemyslím, že bych ji odeslal omylem znovu. Stalo se něco podobného ještě někomu?
Zdravím,
napadlo mě, jestli by nešlo udělat u každé odeslané zprávy informaci, zda daný adresát již zprávu přečetl či ještě ne.
Pokud máte jiný názor, tak se předem omlouvám :-)
↑ BakyX:
Zdravím, bohužel, zprávy se ukládají jinak než příspěvky, takže by úprava vyhledávání nebyla příliš jednoduchá. (Neříkám, že by to bylo nezvladatelné, ale není to práce na chvíli, alespoň tedy ne pro mě :-).)
↑ Pavel Brožek:
Tak nechaj tak ;) Prispôsobím sa..Btw..Zapĺnanie ide celkom pomaly - zatiaľ iba 6%. Tipujem, že až tak po polroku to bude musieť premazať :P
Zdravím,
dotaz: Bylo by možné i při prohlížení odeslaných zpráv mít dole nějaké "okno na text"? Hodilo by se to pro případy, kdy posílám zprávu s nějakou velkou teXovou obludou, přepíšu se v nějakém indexu a pro opravu musím celý výraz přepsat (jde mi o funkci "kopírovat do textarea" - není možnost jen kliknout pro zkopírování celého texového zápisu, jelikož tam není žádné okno, kam by se ten zápis zkopíroval).
Případně, je možné to z toho vydolovat i nějak jinak?
Díky
↑ OiBobik:
Ten obrázek je odkaz. Třeba ve firefoxu je možnost po kliknutí pravým tlačítkem vybrat „Kopírovat adresu odkazu“. Z té adresy by to snad už nějak šlo dostat.
Určitě to je ale věc, kterou by bylo dobré vyřešit nějak jinak a lépe, takže si ji připisuji na seznam věcí, které na fóru upravím, až se někdy zase do upravování pustím.
↑ Pavel Brožek:
Díky moc.
↑ OiBobik:
V odeslaných zprávách můžeš nově kliknout na odkaz „Přeposlat“. Tam budeš mít možnost celý příspěvek editovat a můžeš si tedy i zkopírovat TeX.
↑ Pavel Brožek:
Skvělé, přesně něco takového jsem měl na mysli. : )) děkuji.