Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Když chci odeslat příspěvek, tak poslední dobou často musím dlouho čekat, než se načtou tlačítka Odeslat a Náhled. Obvykle se při načítání ve statusbaru objevuje "Čekám na gmodules.com". Zkoušel jsem proto zobrazit LaTeXový editor a ten se vůbec nezobrazí.
Je to jen můj problém nebo tím ještě někdo trpí?
↑ BrozekP:
Dvojnásobný pozdrav,
také mám obdobnou potíž a editor se mi také nezobrazil (já ho ovšem nepoužívám, tak jsem nevěděla, že se nezobrazuje), ale netrpím tím.
↑ BrozekP:
Zaznamenal jsem podobný technický problém.
Oba zdravím ...
Tiež sa pridávam.
Niekedy mi to dokonca vôbec nenačíta (teda ani za 10-15 min.)
A niekedy sa mi stáva, že keď dám náhľad a potom odoslať, tak mi vypíše, že som neprešiel antispamovou kontrolou.
↑ matoxy:
Nepoužíváš Operu? Ta mi to taky občas dělala.
S LaTeXovým editorem už jsem taky zaznamenal potíže, vůbec se mi nenačetl. Vypadá to, že ho budu muset odstranit :-/.
↑ Chrpa:
Mě to naskakuje, když jsem hodně "zbrklý", typicky když jsem připojený přes mobil (a stránka se tedy načítá dost pomalu) a já odešlu příspěvek či dám náhled, tak mě odpálkuje antispam. Používám Firefox, v ostatních prohlížečích nevyzkoušeno. Asi je to tím, že se nestihne provést ten JavaScript, který to má na starosti.
Odstranil jsem antispam u posílání příspěvků, nyní je pouze u registrace. Mělo by to stačit. Teď ještě odstraním ten editor. Zdá se, že nějak přestal fungovat…
A tak se také stalo. Zkusil jsem aktualizovat kód pro vkládání do stránek, ale stejně se to nějak nemělo a fungovalo to blbě.