Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
jelena napsal(a):
dělala jsem teď seznam konstrukcí, co zde bylo vyřešeno - tak to je z radioarchivu)
Můžeš ten seznam umístit na fórum? Možná by pomohl -- hledal jsem nedávno jednu konstrukci a nějak jsem neměl se čeho chytit, na slovo "trojúhelník" jsem toho našel tolik, že bylo rychlejší to vyřešit znovu.
Jinak samozřejmě pozdrav do Opavy :o)
↑ Kondr:
Zdravím do Brna :-)
zatím ten seznam nemá dostatečnou estetickou hodnotu (neměla jsem vhodně poklidné leto), ale já ho doladím, když už jsem začala. Hodně konstrukcí má kolega Chrpa-Cheop (pozdrav :-), ale v těch "strojových" se trochu ztracím, a samozřejmě Ivana (Ivaně velký pozdrav a držme palce, neboť, jak již sdělovala, přešla na novou práci a aktuálně má na starosti 33 budoucích informatiků), doufám, že na nás také najde čas.
A co konkrétně jsi hledal? - ať otestujeme radioarchiv. Pozdrav :-)
↑ jelena:Hledal jsem tohle, řešil jsem to s kolegou po ICQ (kolega se nepochlubil, že to je i na fóru). Odkaz z radioarchivu už v tématu je, takže archiv funguje.
↑ Kondr:
Zdravím :-)
seznam (část) je zde, v EDITu (jsou to pouze trojúhelniky) je to velmi nedokonalé, ale musela bych hledat rovnovahu mezi kvalitou provedení a obsahem - a to jsem nenašla :-) V zásobách mám ještě i další úlohy, ale ještě to není seřazeno ani trochu.
Možna by to chtělo doplnit užitečné odkazy (něco je v tématu, něco v jednotlivých příspěvcích, klasik byl určitě citován).
Online help 24/7 bych nepodporovala a odkazala bych kolegu sem - to přece musí moc rušit, ale moje dobře míněny rady...
Nové téma se seznamem úloh se mi zakládat nechce nebo ani nevím, kam ho mám umístit. Pozdrav :-)
Stránky: 1