Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Budeme muset s fórem přejít na novou verzi PHP. Musel jsem proto přepsat část kódu fóra tak, aby byl kompatibilní s PHP7, což mimo jiné zahrnovalo přepsat asi třicet regulární výrazů... To nechceš. Přesun na nové PHP má celkem tři fáze:
1. přepsat nekompatibilní kód tak, aby tento kód mohl běžet jak nad současným PHP 5, tak i nad PHP 7
2. přepnout se na novější verzi PHP 5
3. přepnout se na verzi PHP 7
Zatím jsme ve fázi 1. Připravil jsem jednoduché klikátko, na kterém si můžete experimentální kód zapnout (EDIT: aktuálně je to zapnuté pro všechny uživatele). Prostě jenom klikněte a používejte fórum jak jste zvyklí. Pokud narazíte na chybu, můžete se vrátit ke starší verzi na stejné stránce, stačí ten experimentální kód zase vypnout. A hlavně mi napište, co bylo špatně. A vlastně i pokud jste nenarazili na ždánou chybu, ať vím, že to někdo otestoval.
Díky!
- Pokusný link jsem otevřel v nové záložce.
- Refreshnul jsem záložku s tímto tématem.
- Napsal příspěvek ↑ edison:.
- Při odeslání bílé okno:
adresa: https://forum.matweb.cz/post.php?tid=109101
text: Fatal error: Cannot use object of type mysqli_result as array in /data/www/virtuals/matematika/html/forum/post.php on line 63
- Přepnul jsem na vypnuto.
- Na této záložce refresh a na otázku zda znovu odeslat jsem odpověděl Ano.
- Příspěvek úspěšně odeslán.
↑ edison: Díky, kouknu na to, proč by to mělo dělat. Já ten update PHP nemám úplně pod palcem, jsme na sdíleném serveru, na kterém běží více prezentací a člověk, který se o to stará, asi provede update PHP pro všechny projekty najednou.
↑ edison: Můžeš to prosím zkusit ještě jednou? Už jsem snad našel chybu. U mě se neprojevovala proto, že člověk musel přispět do vlákna, do kterého ještě nepřispěl, aby se spustila tahle část kódu, což jsem nikdy předtím neudělal.
...což tedy znamená, že musíš přispět někam jinam než tady :-).
↑ edison: Aha, to je myslím normální :). Všechny odkazy tady na stránce fungují. Myslím, že takhle můžeš odkázat jen na příspěvek ve stejném vláknu
↑ Lukee:
Od včera zaplé, napsáno pár příspěvků, a všechno v pohodě. :-)
Zdravím,
↑ vlado_bb: možná ještě doplnit zařízení, popř. prohlížeč, děkuji. Zkoušela jsem (PC, Windows 10), ve více prohlížečích FF, Chrome, ME: slovenské znaky se zobrazí dobře.
případné chyby hlaste
nápis pro hide není v pořádku (ve vyše uvedených prohlížečích):
Nefunguje to, dal jsem "dolar" \Solve Riemann Hypothesis "dolar" a hlásí to syntaktikou chybu.