Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 20. 10. 2009 16:37

Cermix
Místo: Morava
Reputace:   

MFF- přijímačky

Byl jsem na mezinárodním veletrhu vysokých škol v Brně (Gaudeamus) a vzal jsem si pár papírů s sebou domů. u MFF mě trochu zmátlo, že tam měli napsaný termín přijímacích zkoušek, ale dále jsem se dočetl, že přijímačky z odborných předmětů (patrně matematika a fyzika) budou proiminuty. tak mohl by mi prosím Vás někdo řídt, jestli budu dělat přijímačky, nebo ne?

Žádné experimentování byť sebevíc intenzivní nedokáže, že mám pravdu, ale jediný experiment však může prokázat, že se mýlím.
Albert Einstein

#2 20. 10. 2009 16:48

Rumburak
Místo: Praha
Reputace:   502 

Re: MFF- přijímačky

↑ Cermix: Pokud zde nedostaneš nějakou lepší odpověď, tak zkus si najít na webu fakulty buďto přímo informace
o podmínkách a průběhu přijímacího řízení, nebo aspoň kontakt na pedagogické (neboli studijní) oddělení, kde by Ti měli podat
příslušné informace. Pokud by ses zeptal zástupců fakulty již na Gaudeamu, také by Ti asi tuto nejasnost vysvětlili .

#3 20. 10. 2009 16:50

Cermix
Reputace:   

↑ Rumburak:

Já tam byl dneska.. a nějak mě to.. nenapadlo :-D proto se ptám tady, (Zvlášť Brozka, který tam studuje :D ), než se vrhnu do nějakého pátrání..
btw: na jeich stránkách ještě nic není.. (aspoň včera nebylo)

Žádné experimentování byť sebevíc intenzivní nedokáže, že mám pravdu, ale jediný experiment však může prokázat, že se mýlím.
Albert Einstein

#4 20. 10. 2009 16:51

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   106 

Nejednalo se náhodou o studium v cizím jazyce nebo o magisterské studium? Na bakaláře jsem se dostal bez přijímaček.

#5 20. 10. 2009 16:57

Cermix
Reputace:   

↑ halogan:
MOžná je to pro magisterské studium (datum těch přijímaček)- To mě nenapadlo. No ale jak se tak dívám na ten papír co mám, tak je tu napsáno: "Přijímací řízení ke studiu bakalářských programů" A pod tím Adresa, tel.č., email a pak ŘÁdný termín přijímacích zkoušek, Náhradní termín příjm. zk.. tak teda nevím.

Albert Einstein

#6 20. 10. 2009 17:42 — Editoval BrozekP (20. 10. 2009 17:53)

Pavel Brožek
Škola: Informatika na MFF UK
Pozice: Student
Reputace:   194 

↑ Cermix:

V tomhle ti bohužel neporadím, když jsem šel na matfyz, tak ještě přijímací zkoušky byly, jak je to teď organizovaný, to nevim. Asi bude nejlepší si počkat na zveřejní informací na webu nebo (pokud to potřebuješ vědět rychle) napsat na studijní.

A na tom papíru je vážně termín zkoušek s datem 2010? (Jestli se jim tam třeba nedostaly jen starý letáky :-)

#7 20. 10. 2009 17:50

Cermix
Reputace:   

Jo je tam 2010.. Nechceš mi ty zjistit, jestli se dělaj příjímačky? :-) to by bylo ještě rychlejší :-)

Albert Einstein

#8 20. 10. 2009 17:54

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   106 

Na studijním často pracují jen několik hodin týdně. Napiš e-mail a čekej. Času dost.

#9 20. 10. 2009 17:54

Pavel Brožek

Nechápu, v čem by to mělo být rychlejší, je jednodušší říct "najdi si to sám" :-)

Ale asi to bude zkouška z češtiny pro cizince, alespoň to tak podle informací z tohoto roku vypadá (http://www.mff.cuni.cz/fakulta/tiskovin … st0910.pdf , strana 25)

#10 20. 10. 2009 17:57

Cermix
Reputace:   

To na tom papíru je taky.. A vzhledem k tomu že jsem čistokrevný čech, tak myslím, že snad nebudu muset dělat přijímačky z ničeho; doufám. Jen se modlit, nic víc..

Albert Einstein

#11 20. 10. 2009 18:01

Pavel Brožek

Ty odborný přijímačky stejně byly jednoduchý. Myslim, že kdo by je neudělal, tak by stejně na matfyzu moc dlouho nezůstal.

#12 20. 10. 2009 18:04

Cermix
Reputace:   

ASpoň že tak.. neříkals mi náhodou, žes nedělal přijímačky?

Albert Einstein

#13 20. 10. 2009 18:11

Pavel Brožek

↑ Cermix:

Je možný, že jsem to psal. Mně je odpustili.

#14 20. 10. 2009 18:17

Cermix
Reputace:   

Aha, tak to jo. Mě by je asi neodpustili (vzhledem ke katastrofálnímu průměru :D ale z matina mám jedna :D )

Albert Einstein

Zápatí