Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1

Ahoj,
zkus prosím pro příště dvě věci:
1) Zakládat jen jedno téma, pokud se týká té stejné věci.
2) Používat soubory, které nemají v názvu diakritiku, dělá to pak neplechu.
Díky.
Edit:
jedná se o tento obrázek?. Raději odkazuji, přeci jen je dost velký.
1) Omlouvám se, nahlásilo mi to chybu v přenosu a když jsem to zadala podruhé, tak vyskočily oba příspěvky a již nešel jeden z nich smazat
2) Diakritika - ano, polepším se. A k tomu. Prosím, jak tam zadat tedy přílohu, aby se ukázala jen jako odkaz?
Děkuji Janina

↑ bigbabe:
Teda, diakritka a mezery (popř. různé exotické znaky) mohou dělat potíže. Teď to překazila mezera.
Jinak obrázek můžeš jako odkaz vložit takto:
[url=ADRESA]text odkazu[/url]
↑ bigbabe:
překontrolovala jsem i toto řešení - také se zdá být v pořádku,
V příkladu 7 jsou dopočtené výsledky přírůstků v jednotlivých letech, ale průměrný koeficient růstu bych dopočítala jako geometrický průměr těchto 3 koeficientů. Tak?
Příklad 8 - zkontrolovala jsem v EXCELu první tři řádky, předpokládám, že jsi používala vzorec z textu, co odkazuješ, jen opět zaokrouhlování. Není třeba tedy kontrolovat všechno?
↑ bigbabe:
určitě to bude lepší, už jsi toho hodně zvladla samostatně.
Myslím, že pokud zadání se zdá nejednoznačně, je lepší poslat v předstihu dotaz na vašého vyučujícího.
Zdravím :-)
Stránky: 1