Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 … 26 27 28 29 30 … 35
Zdravím, mám otázku ohľadom tejto témy... je to síce olympiáda, ale podľa stránky už je aj po okresnom kole danej kategórie, preto by som rada kolegovi ponúkla riešenie jedného z príkladov, môžem? :)
↑ Stýv: Ok, nechcela som to pre istotu riešiť bez opýtania. Vďaka. :)
↑ Blackflower:
:-) je to v pořádku i ve smyslu bilaterálního jednání s kolegou Ondrou (drobnou větu o okresním kole apod. brzy doplním do úvodních témat o MO). Zdárné řešení povolených kol přeji, případně se může téma s MO přesunout i do Zajímavých ZŠ, SŠ. Zdravím.
↑ jelena: ja som tým príkladom proste nemohla odolať :D
Užívateľka prosí o zmazanie : Odkaz
Smazáno
"píšem skúšku"
asi by bolo treba zamknúť...
ďalšia
Jelena: děkuji za upozornění, zamčeno.
↑ houbar:
Zdravím,
nestačilo by jen označit za "vyřešené" (případně zamknout téma)? Případně svůj příspěvek můžeš editovat, jak si přeješ? Předpokládám, že doučování probíhá spokojeně, tedy autorka tématu může podávat kladné reference? Děkuji.
↑ houbar:
jedno ze zvýrazněných témat sekce Chemie je "Doučování" - děláš mi pravda nepořádek s podpisem :-) Samozřejmě - pokud nabídka doučování není aktuální, tak mi sděl, prosím, přes PM a příspěvek zaktualizuji.
Jinak nevidím důvod nepodpořit a neposkytnout prostor pro propagací vašich (i odměňovaných) aktivit, zejména, když aktivně působíš v sekci. Zatím mi to nikdo nezakázal :-)
↑ Maticos:
musí to být ausgerechnet Moderátor, kdo bude řezat jehlany, nebo si založíš téma dle Manuálu (a v sekci dle typu školy, co navštěvuješ) a upřesníš, co potřebuješ - viz pravidla?
Děkuji, zdravím.
Dobrý deň,
už niekoľko dní mám na hlavnej strane "vysvietené", že mám nové správy, hoci žiadne nové nemám... Akoby sa to kdesi "zaseklo"... hmmm...
Nie je to asi závažná chyba, dá sa s tým žiť ...:), ale trochu ma to ruší... Nedalo by sa s tým niečo urobiť?
Ďakujem za pochopenie.
Arabela
↑ Arabela:
Zdravím,
zkuste ještě překontrolovat, zda přece nezůstala některá zpráva "nerozkliknutá", případně zprávy promazat. Pokud nepomůže, tak promazat historii prohlížeče - dle prohlížeče, co používáte (ještě, pokud bude třeba řešit dál, doplňte, prosím, jaký prohlížeč používáte). Technicky vyřeší jen Administrátor. Děkuji.
Má někdo z kolegů podobný problém? Také děkuji.
Zdravím,
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=58290
prosim zmazať. Zrejme som urobil niekde chybu, alebo som si neuvedomil, že som v ZŠ. Ospravedlňujem sa.
Stránky: 1 … 26 27 28 29 30 … 35