Stránky: 1
Dobrý den, chtěl jsem se zepat,jestli by se tu nenašel někdo,kdo by mi pomohl s teoretickými otázkami.
Cca 50 otázek.. Otázky jsou ve směs jednoduché,ani né na řádek..
např.
Definujte binární relaci.Vytvořte relaci mezi A=(3,2) B=(4,2)
Nebo
Vytvořte libovolny určitý integrál z racionální funce ryze lomené a vypočítejte jej.
Nebo
Sestavte integrál,který by jste vypočítali pomocí substituce t=cosx
Možná těch otázek není tolik,hádám pro matematiky jsou to takové jednohubky.. Nehledat v tom žádnou vědu
Našel by se někdo,kd oby mi stím pomohl??
↑ konipas:
Zdravím,
ostatní příspěvky máš v tématech SŠ - má být i tato teorie v rozsahu SŠ - je to tak? Řekla bych, že i pro "jednoduchou" odpověď, ale obsahující definici, by to vyžadovalo dost času a ještě víc pečlivosti pro koréktní zápis.
Možná bude jednodušší, pokud upřesníš uroveň (případně i účel - maturita?) materiálů, dostaneš doporučení na vhodnou literaturu (nejlépe), případně na online materiály.
Zde pak můžeš prokonzultovat nejasné momenty, na které naraziš, a příklady, které jsou vyžadovány.
Pro SŠ bych doporučila Poláka "Přehled středoškolské matematiky", případně sadu učebnic matematiky pro gymnazia. Pokud je to VŠ, tak buď máte doporučeno od vašich vyučujicích nebo (až doplníš požadovanou úroveň látky), tak se doplní i literatura pro VŠ.
Také bych doporučila pro jednotlivé otázky se založit samostatné téma. Ať se daří.
Stránky: 1