Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Nakonec jsme stejně u metody kolegy plisna "cosi - něco jiného", kterou jsem již kolegyňce/kolegovi doporučovala.
Opakuji svou otázku - na kterém vzdělavacím ústavu (alespoň orientačně) se generuji takové úlohy? Děkuji.
Pozdrav pro kolegy.
↑ jelena:
Dobrý den! Studuji na VŠB a jelikož matematika není mou nejsilnější stránkou a na VŠ se vyskytuje téměř všude, tak jsem hold chtěla poradit od těch matematicky více zdatných. Někdo se narodí chytrý na tohle a druhý zas na něco jiného.
↑ kok3s:
Děkuji za vysvětlení, tak nějak jsem odhadovala.
Ovšem "poradit" si nepředstavuji, že nasypu sem sbírku vygenerovaných zadání s komentářem: "Nějak si vůbec nevím rady co s tím".
Navíc matematické požadavky (VŠB a jiných technik) na budoucího technika a ekonoma nejsou o chytrosti nebo matematické zdatnosti, ale o nácviku standardních postupů a schopnosti (obecně) použit standardů jak v běžné, tak i v mírně nadstandardní pracovní situaci.
Doufám, že takový komentář by mohl stačit pro pochopení, jak se představuje "poradit" a "pomoci". Děkuji za pochopení a at se vede.