Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Stýv:
Byl jsi přesunut do nové skupiny uživatelů, jejichž práva jsou mírně vylepšená - nemusíš čekat, abys mohl poslat další příspěvek, a můžeš kdykoliv upravit název svého tématu. Ve skupině jsi teď sám, tak nám sděl své pocity :-). Předpokládám, že by ti jinak vše mělo fungovat tak jako dosud. Pokud tomu tak skutečně je, přesunu do této skupiny i další uživatele s příspěvky nad 500.
Myslím si, že limit 60 sekund je pro nové uživatele nutný, na fóru občas vidím, jak někdo i teď přispívá opakovaně, přestože by správně měl využít možnosti editace příspěvku. Proto toto řešení.
S očima na vrch hlavy stojím u výkladní skříně zverimexu Zvířátka pana Krbce, když tu najednou kolem prochází nádherný poník s nějakým děvčátkem na hřbetě.. Jak rozkošné.. ... "Mamí, kup mi taky poníká... Prósím.. prosim-prosim-prosim-prosím... Vždyť už mi je skoro sedm.. Prósím.." :)
aneb
Chci se zeptat - Jak dopadlo testování?
:-)
Testování proběhlo úspěšně. Všichni s počtem příspěvků větším než 500 byli přesunuti do nové skupiny.
nechci se vtírat, chybí mi 72 příspěvků (když píšu tenhle), ale očividně nejsem jediný, komu to vadí
tímto bych chtěl poprosit o moderátorstvo o "dostání se" do skupiny, pokud to nebude někomu vadit
↑ byk7:
"Dostal ses" do té skupiny :-). 500 příspěvků je umělá hranice, nemusíme se jí vůbec řídit. Ale podle nějakého kritéria bylo nutné uživatele rozlišit.
Já bych též poprosil vážené moderátory o zařazení do skupiny, pokud nikdo nemá námitek proti :)
Tak asi snížím hranici na 100 příspěvků. Po stovce příspěvků se snad už většina lidí naučí používat tlačítko editovat.