Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Udělal jsem mírný upgrade, takže pokud chcete použít něčí TeXový výraz, nemusíte ho přepisovat ručně nebo to luštit z adresy obrázku, ale nyní stačí kliknout na obrázek a TeXový zdroják se nakopíruje do políčka na místo, kde stojí kurzor.
Ještě přemýšlím, jestli opatřit všechny TeXové obrázky kurzorem ručičky (jako u odkazu), aby bylo jasnější, že to má i nějakou funkci. Uvidíme.
Takže ukázka — klikněte na tenhle výraz a mělo by vám to nakopírovat zdroják do políčka:
Aha :) Já jsem používal to, že když člověk normálně obrázek označí a stiskne ctrl+c, tak se mu do schránky dostane alt obrázku, tj. ta TeXová sekvence. Takhle je to ale ještě o chlup rychlejší, díky :-)
A kdyby to mělo být úplně dokonalé, tak by to mohlo dopsat i ty značky [tex] a [/tex] okolo :-) Čistá rozežranost....
↑ Kondr: Já zase využíval moderátorských schopností a editoval jsem příspěvek a tam jsem si ten zdroják našel :-).
Nad těmi značkami jsem se zamýšlel; jenže je problém v tom, co když je někdo nebude chtít — přidat ty texové značky mi přijde mnohem jednodušší než je pak případně odmazávat. Chtělo by to nějaký průzkum, kdy a jak kopírování výrazů používáte. Nechci dopadnout jak Word, který má v sobě tisíce usnadňujících funkcí, které člověka dříve nebo později začnou strašně štvát :-).
↑ Lukee: "kůl fíčura" :-)
chtěl jsem se zeptat, z jakého důvodu nelze po kliknutí na TeXový výraz napsaný zde : www.sitmo.com (www.sitmo.com, tudíž se mi nezkopíruje do mého příspěvku, jak zde bylo "upgradeováno"
Stránky: 1