Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 31. 08. 2010 18:28

maly_kaja_hajnejch-Lazov
Reputace:   24 

Prehledne materialy k teorii grafu

Pekny den, videl jsem tu podobne tema, tak se prizivim.

Nevi nekdo o materialech do teorie grafu? Zakladni pojmy + par zakladnich algoritmu, napln tak max. na dve prednasky, nic moc do podrobnosti, max 20 stran, srozumitelne napsanych :). Spis na osahani problematiky.

Znam pochopitelne zakladni klasicke knizky (koneckoncu jsem je tu i doporucoval) a nasel jsem elearningove opory delsi nez 100 stran, ale to studentum doporucit nema cenu a psat se mi nic nechce. Kdyby nekdo vedel a poradil, budu moc rad.

#2 31. 08. 2010 19:05

Olin
Místo: Brno / Praha
Reputace:   81 

Re: Prehledne materialy k teorii grafu

Tak pokud to má být jen tak krátké a jen základy, tak to by možná i postačila kuchařka KSP

Matematika = královna věd. Analýza = královna matematiky. (Teorie množin = bohatství matematiky.)
MKS Náboj iKS

#3 31. 08. 2010 19:30

maly_kaja_hajnejch-Lazov
Reputace:   24 

Uzasne dekuji! To je pro nabytkare jak vysite.

Zatim toto tema nebudu oznacovat jako vyresene, kdyby sem jeste nekdo pridal nejaky jiny tip.

#4 31. 08. 2010 19:37

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   106 

Zkuste kontaktovat pana Kovare. Na foru obcas byva, ale par dni jsem ho tu nevidel.

Zápatí