Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 17. 10. 2010 21:34

gsdv
Reputace:   

vzorec v excelu 2007

Zdravím, měla bych takový netypický dotaz. Potřebovala bych v excelu vložit vzorec ale ne na počítání ale jakoby obrázek. třeba vzorec kvadratické rovnice. Ve wordu na to je záložka vložení rovnice ale v tom excelu vím jenom o vložit objekt-editor rovnic, ale prý to jde i jinak a moc by mě to zajímalo protože ten editor rovnic se mě moc nelíbí a v tom wordu je ta nabídka hodně široká a měla bych to ráda i v excelu. Tak kdyby o tom někdo věděl napište..

#2 17. 10. 2010 21:54

teolog
Místo: Praha
Škola: MFF + PřF UK
Pozice: Gymnázium Přírodní škola - učitel (M, Z)
Reputace:   167 

Re: vzorec v excelu 2007

↑ gsdv:
Pěkný večer,
pokud Vám nevyhovuje editor rovnic zabudovaný v excelu, pak Vám asi nezbude nic jiného, než vzorec vytvořený ve wordu vložit jako obrázek. Osobně mne přakvapuje, že v excelu 2007 nechali starý editor rovnic a do wordu 2007 dali vylepšení pro psaní rovnic (ikdyž také nikterak oslnivé).

#3 17. 10. 2010 23:15

gsdv
Reputace:   

Re: vzorec v excelu 2007

↑ teolog:

myslím že to vylepšení v Excelu je protože mám dojem že jsme si to ve škole ukazovali ale prostě si nemůžu vzpomenout kde to je

Zápatí