Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
potrebujem tieto 4 priklady vypočitat
http://www.sdilej.eu/pics/08a56399ba62e … 08f68a.jpg
My tu ale nejsme do toho, abychom ti ty příklady vypočítali. Poradím ti jen, že musíš v čitali a jmenovateli něco vytknout. A pak se ti podaří něco zkrátit.
Až napíšeš, k čemu ses dostal, tak můžeme poradit dál..
↑ gadgetka:
Zdravím,
moc se omlouvám za OT. Tobě opravdu nevadí, že se s námi mluví a jedná takovým způsobem - nečitelné zadání plesknuté na kus papíru a žádný pokus o řešení? Jsem opravdu tak nemožná a zaostala?
Děkuji za vysvětlení - téma jsem otevřela zde.
Za podrobné a přehledné řešení a za čas děkuji.
↑ jelena:
Ahoj
gadgetka je až moc hodná :-)
↑ deny95:
my nejsme mašiny do kterých vložíš údaje a my ti vyplivneme výsledek, jsme lidé, a proto bys ses k nám měl i tak chovat. Třeba pozdravit, poprosit, poděkovat předem.... jako vypočítej mi tohle se dost nepěkné
↑ b.r.o.z1: děkuji, v žádném případě si nedovolím komentovat osobní kvality kolegyňky Gadgetky, ani si nedávám za cíl vychovavat kolegu deny95.
V tomto tématu by to všechno bylo OT - prosím, pokud je zájem reagovat, v příslušných tématech. Děkuji.
↑ deny95: k dotazu - úpravu bych prováděla takto, proto úprava s vytknutou dvojkou by vznikla sama sebou:
Omluva za OT v tématu, ukončuji.