Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý deň, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc s jedným menším problémom. V rámci hľadania inflexného bodu potrebujem urobiť deriváciu. Viem ako sa derivuje, ale vyšlo mi to inak ako profesorovi na prednáške a neviem či som urobila chybu ja alebo sa pomýlil on. Veľmi by mi pomohlo keby ste mi niekto napísali koľko vám to vyšlo, stačil by aj výsledok :-).
Takže potrebujem tretiu deriváciu z : y=ln(1+x^2)
Ďakujem veľmi pekne
↑ made001:
Když nepošleš svůj postup, tak ji taky nenajdeme. Ideální naskenovat/vyfotit a vložit sem jako obrázek.
Zatial vam velmi pekne, dakujem, momentalne nemam skener, ale zajtra uz budem mat, tak sazajtra ozvem a poslem ako som postupovala, popripade aj ten profesorov postup :-). Inak tie dva vysledy co vysli kolegom, to je presne moj problem, prodesorovi to vyslo ako druhemu kolegovi a mne ako prvemu :-). Takze este raz dakujem, ozvem sa zajtra :-)
↑ made001:
Bohužial som sa až teraz zasa dostala na internet, taj dodatočne ďakujem, veľmi ste mi pomohli :-)