Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj,
,chtěl jsem poprosit některé z Vás o pár rád.V roce 2011 budu maturovat, tak přemýšlím, kam jít na vysokou.
Chtěl bych studovat matematiku (bez fyziky) v kombinací s ekonomií (2 cizí jazyky by byly velkým +).
Díval jsem se na některé Vysoké školy a tedy mám nějaký předběžný výběr.
UK : MFF : Finanční matematika
VŠE
ČVUT : Masarykův institut vyšších studií.
Na ekonomkách me mrzí, že je tam jenom 1 předmet Ekonomická matematika (chtěl bych trochu víc).
Kdybyste měli jakékoliv informace, byl bych moc vděčný, klidně i další návrhy.
Předem díky

PřF MUNI, finanční a pojistná matematika: http://math.muni.cz/pro-uchazece/uchaze … udium.html

IES FSV UK je taky fajn škola.
Dva jazyky jsou povinné (studium je částečně v angličtině, člověk je povinnen absolvovat ještě 2 semestry druhého jazyku), matematiky tam je celkem dost (4 semestry) pak ještě statistika a dva semestry ekonometrie. Tohle všechno učí lidi z MFF, takže o kvalitu je postaráno (možná až moc).
A k tomu samozřejmě nějaká ta ekonomie, té je tam taky dostatek. V lednu bude DOD, tak se můžeš skočit podívat.