Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
mám najít v bodě x=1 taylorův polynom 3. stupně. Jak se to dělá vím, ale nejsem si jistá derivací této funkce: f(x): y=(x^2)(e^2x)
Poraďte prosím.
Zdravím,
kontrolní otázka - jakou barvu má písmo názvu úvodního tématu sekce VŠ (a co v něm vážené Velitelstvo píše?) Děkuji.
ještě závorky a označ, prosím, svá další témata za vyřešená, pokud tomu tak je. Děkuji.
↑ janula: děkuji, nevím.
Vím jen, že je spousta témat (zejména v sekci VŠ) s posledním příspěvkem, ve kterém je odpověď , a potom žádná reakce od autora dotazu (ani to "fajfknutí"). Zatím marně čekám, kdy má trpelivost začne přeřůstat alespoň do náznaku geniality - a nic.
Měla jsem na mysli např. Tvé téma "Asymptoty", děkuji za označení.
Pokud se téma opět označí za nevyřešené, potom tén kolega, kdo prohlížel téma a "odznačil", zřejmě měl takový důvod (a snad i důvod napíše). Je vhodné tedy v takovém tématu pokračovat v debatě nad problémem.
Pokud máš pocit, že někdo označuje nebo odznačuje nezdůvodněně, tak to, prosím, napíš Moderátorům do sekce Připomínky. Děkuji.
Závorky: děkuji za edit, ale hlavně toto jsem měla na mysli: y=(x^2)*(e^(2x)), jinak je problém s vložením do online nástrojů - podařilo se najit v úvodním tématu sekce VŠ?
Stránky: 1