Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 26. 01. 2011 19:12

pusik1989
Místo: Praha 3
Reputace:   

Základy elektrotechniky

Dobrý den obracím se na Vás s prozbou, doufám, že neporušuji řád, ale už toho učení mám pokrk. Mám vypracované varianty ke zkoušce, ale nějak tomu vůbec nerozumím. Potřeboval bych vysvětlit jak co funguje, proc to tak je atd....napřiklad ( asnychronní motor...co umi, nahradní schéma atd...) kdo umí a je tohle pro něj banalita, obracím se na něs s možností přivídělku na ceně by jsme se domluvili, jsem chudej student, ale za pouhou konzultaci dám i 100kč/hod je to pouze 15 otázetk zadání dám sem do skryteho řešení. Bydlím v praze a kamkoliv dojedu ideální by bylo,kdyby jste mi sem odpověděli a pak by jsme se domluvili přes icq nebo email. Mě by se to hodilo zítra od 13:00 hod nebo i později a pak v pátek celý den, doufám, že se zde najde duše, která by mi pomohla se připravit na tuto zkoušku, eventuálně i o víkendu, ale až v neděli.

Zápatí