Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1

↑ Ivana Závišková:
Ivanka, odpovedala som Ti na tom mieste, kam si to dala prvýkrát, nájdi si to. Sú tam chyby, ale len pri zapisovaní. (dolu stlač stranu 2)

↑ Dana1:
Při zapisování ? Nebyla jsem si tím vypočítáním 100% jistá a proto jsem to napsala jsem, jestli by mi někdo mohl opravit popřípadné chyby, protože já ty chyby najít né a né nemůžu.
↑ Ivana Závišková:
Choď tam, kde si to dala prvýkrát - všetko tam máš ukázané, treba dolu stlačiť stranu 2 a v príspevku odkaz Autor skryl...
Vyfotila som Ti to + Ešte musíš vyrátať X:

↑ Dana1:
Dobře děkuji, spočítám a dám vědět. Ještě mám 1 příklad ale ten nemám celý spočítaný, tak kdybyste byla zase tak hodná-
↑ Ivana Závišková:
Budem, len ho prosím daj ako novú tému. A my si tu tykáme... :))

Ivana Závišková napsal(a):
Omlouvám se, ale zmenšit mi to nejde.
Používáš Windows? Pak si otevři obrázek v malování (Nabídka Start -> Programy -> Příslušenství -> Malování). Tam asi bude nabídka Obrázek, ve které bude Roztáhnout či zkosit. Pokud máš Windows 7, tak přímo v panelu máš změnit velikost.
Stále se nedaří nebo jsem netrefil tvůj operační systém?
Stránky: 1