Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 2
↑ luxhuak: pozor! vytýkání je dělení něčím, co obsahují všechny členy, pokud je rozepíšeme na součin, tím jsem jen chtěl říct, že to před tou závorkou prostě být musí, podívej se také na stranu 1 na můj poslední příspěvek a rozklikni si skrytou část a napiš
↑ luxhuak: já myslím, že ten příklad je už vyřešený, označím toto téma za vyřešené, pokud nemyslíš a chceš ještě k tomuto příkladu se na něco zeptat, tak na 1. stránce ve tvém 1. příspěvku označ téma zpět za nevyřešené
pěkný večer též
Dobrý den našel by se tady človíček který by mi pomohl je to velice důležité možná, že se vám bude zádt že jeto lehký příklad ale nějak mi to nejde vypočítat takže mám tento příklad:
5(x-2)-3(3-2y)=-2
3(2x-7)+4(4y+5)=-9
Potřeboval bych pokud by to šlo celé řešení vůbec stím nemohu hout děkují všem kdo mi pomůžou.
P.S SPĚCHÁ TO!!!!
proc to pises sem? zaloz si vlastni tema a nejlepsi bude, kdyz si prectes pravidla fora, jinak k tomu prikladu:
Stránky: 1 2