Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahojte vsetci v skole preberame stereomtriu , robili sme kocky mali sme tam 2 body na jednej strane a 1 mimo a mali sme spravit vzdy rez kocky to mi islo precvicovali sme to , no teraz mame take ze vsetky 3 body su mimo a mame najprv spravit pomocnu rovinu a potom uz ani neviem ako z toho rez , nemohol by mi prosim vas niekto priblizit ako sa najlepsie naucim robit tu pomocnu rovinu a potom z toho rez? moc dakujem
tu som vam dal obrazky ktore sme robili dovtedy , ale potom ked mam 3 body mimo uz nwm
http://img852.imageshack.us/i/stereometria.jpg/
to na tom obrazku uz viem ze mam predlzit to a to aby sa mi to spojilo ... a spravilo rez ale ked mam 3 body mimo potom robim kolmice a vzniknu mo niake body s ciarou napr a tie ked spojim tak mi to da jak keby rovnobeznik vo vnutri kocky proste take nieco , a to neviem jak sa robi a potom z toho este rez spravit , zajtra poslem obrazky co som myslel