Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 2
Jak se vám libí text v levém horním rohu hlavní stránky fóra
Mně se libí, proto neměnit | 52% - 10 | |||||
Mně se nelibí, proto navrhnu změnu v tématu. | 5% - 1 | |||||
Kde je levý horní roh? | 21% - 4 | |||||
Mně je to jedno (c). | 21% - 4 | |||||
Počet hlasujících: 19 |
↑↑ jelena: Našli moji rádcové? Našli? Nenašli!
www.csfd.cz/film/10094-pysna-princezna/
↑ pietro:
ano, našli, dostala jsem tradiční hodnocení: "super, ne dobre"... "barva byt muze. co s tim taky chces delat jineho ze". Další doporučení uvítám, děkuji.
Zkusila jsem ještě nedávat tučné písmo, ale barvy nedoladím pro každé zobrazování. Nakonec černo-bílá harmonie hlavního webu je také zvýrazněna zeleným psem - třeba to je nový umělecký trend a jsem tedy také avantgardní.
OT: skvěla nabídka v kategorii "Vkládání dat do počítače"
01.09.2012 (Jel.) Na MatWiki můžete číst a upravovat Manuál Mat. Fóra.
03.09.2012 (Jel.) Lze: vylepšit si profil, naplánovat setkání a diskutovat o změně sekce VŠ.
30.08.2012 (Jel.) Pokud byste chtěli aktualitu na nástěnku, sdělte, prosím, Moderátorům v tomto tématu.
Pro koho je vlastně fórum dělané? Možná bychom mohli vypustit slovo jako:
Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás dělané.
Pro koho je vlastně fórum dělané?
Těžko říci: z dějin webu a z dějin fóra.
Já fórum vnímám jako prostor se slušným technickým a, řekněme, organizačním zázemím - a to je všechno, není to však jasně vyřčeno směrem k autorům "matematických problémů" a dochází tak k nesprávnému pochopení možností a účelu fóra ohledem řešení takových problémů.
A k nesplnitelným příslibům (viz. např. popisek sekce Fyzika).
Jsem však slabá ve vymyšlení sloganů - viz Nástěnka, tak snad někdo schopnější :-) Zdravím.
FliegenderZirkus napsal(a):
Pro koho je vlastně fórum dělané?
Pro lidi a pro roboty. Pro nikoho jiného jsem fórum neoptimalizoval, snad bude ještě nějaký čas stačit :-)
Stránky: 1 2