Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ StupidMan: Jak to vypadá z hodinovou ručičkou :

↑ ttopi:, ↑ Ivana:
Zdravim vas :-)
Ivana bude muset prozradit, ze jako nepovinnou aktivitu vede krouzek vytvarne vychovy a ze podminkou pro prijeti na VS bylo slozeni talentove zkousky. Jinak to nevidim :-)
↑ ttopi: skladaji se talentovky, kdyz jsi sel na pedagogiku? nebo to jen u urcitych oboru?
Omlovam se za OT, ale kdyz to je opet tak pekne :-)
↑ jelena:
Krásný den ! :-)
Kdepak, žádné talentovky se nekonají :-)
Já umím také celkem slušně malovat, takže bych přes ně určitě prošel :-)
Ivana: Také zdravím:-)
Mohu se zeptat, v čem je u mne problém? Myslel jsem, že úloze jasně rozumím, ale zdá se, že asi moc ne. Cožpak za 5 minut neudělá ručička oproti původní poloze úhel 30°? :-)
↑ ttopi:
Neni zadny problem - ty jsi resil minutovou rucicku za 5 minut (a da se odvodit i za 3 hodiny), Ivana doplnila hodinovou - jste silny pedagogicky team :-).
Ja bych mozna prosla pres hudebni talentovky, ale na malovani jsem absolutni antitalent :-)
A jeste mam strasne vysoke pozadavky na "poslouchat se musi". Pred casem jsem mela skupinu 8-letych deti doprovodit na nadrazi a dovezt vlakem - deti dostaly dlouhy provaz s navazanymi balonky, za ktery se sporadane chytly, a za zpevu a za odrikavani africkych pokriku pochodovaly na nadrazi (za meho vedeni pochopitelne) - ale co s takovym pristupem ve skolstvi? :-) :-) :-)
A jóóó, podcenil jsem přečtení otázky a jentak letmo jsem viděl dotaz na úhel minutové ručičky, té hodinové jsem si nevšiml :-)
To já zas z hudební výchovy bych asi neprošel. V první třídě mě sice chtěli do sboru, ale od nějaké 7.třídy se stydím před lidmi zpívat. V koupelně to je ale jiná :-))
↑ jelena:Zdravím , děkuji za dopis už jsem si ho přečetla . Mám radost z té pochvaly za kreslení , já měla na ZŠ samé jedničky a dvojku z kreslení . Tak teda nevím . Na VŠ jsem žádné talentové zkoušky nedělala , na matiku a fyziku nebyly potřeba . :-)
↑ ttopi:Také zdravím , já myslím , že jsi úlohu nepodcenil , ale naznačil jsi jakým směrem se má v řešení pokračovat . Řešil si minutovou a já hodinovou ručičku . Jinak propaguji názorné vyučování , proto ty obrázky (pokud to jde) . :-)