Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit

Zdravím,
nemá někdo z vás ať už hotový algoritmus (ideálně v Céčku), nebo alespoň nápad, jak dostanu data o (například) chybovém stavu knihovny, ve které je výkonová logika, a která pouze signalizuje volajícímu programu, že má provést nějakou akci, zpět do svého počítače, ve kterém (pokud to bude nutné) poběží k tomuto účelu vyrobená aplikace. Jednoduše řečeno - pokud se zavolá funkce z knihovny, které neprojde chybovým testem, pošle mi to sama vědět "na druhý konec světa"
Potřebuju tyto data odesílat automaticky, samozřejmě za předpokladu, že to jde relativně jednoduše.
Napadlo mně otevřít soket, a do něj tyto data cpát v reálném čase, a u sebe je chytat do té specielní aplikace, ale nevím, jak je to s firewally, jestli mi ty data nechytnou a nezahodí (já si u sebe udělám vyjimku, ale na druhé straně těžko k tomu klienta donutím...)
Nejsem v otázkách sítí a dálkové komunikace moc kovaný, poradí někdo, jak by to šlo řešit?