Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj... Chcem sa vás opýtať nie veľmi matematickú otázku.. pred časom som dočítal knihu od Hawkingsa s názvom Stručná história času. Tá ma tak zaujala (odporúčam) ,že som si hneď chcel kúpiť ďalšiu z jeho kníh no zistil som ,že ich napísal až až.. Preto by som bol rád keby ste mi nejaké doporučili aby som nekúpil mačku vo vreci..
↑ Popolvar:
Já jsem čet pouze Vesmír v kostce, takže poreferuji pouze o ní.
Příjemně napsáno, ale na můj vkus bych řek příliš popularizačně. Na druhou stranu jsem se dozvěděl pár věcí o kterých jsem nevěděl (nebo věděl jen velmi mlhavě).
Jako nevýhodu bych viděl snad pouze fakt, že často upozorňuje na to že je pozitivista (a proto některé teorie přijímá prostě proto, že jsou užitečné). To je ale ovlivněno negativním vztahem k pozitivizmu na naší katedře.
Celkově bych to hodnotil jako pěkný čtivě napsaný úvod to teoretické poeinsteinovské fyziky.