Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Opět pozdrav,
dnes ve Tvém tématu už bylo upozornění ohledně dodržení pravidel - ještě jednou důvody a nápravy. Všechno bez samostatných návrhů a nedodržující netiketu jsem zamkla.
Děkuji za pochopení.
↑ janca361:
Děkuji, neviděla jsem všechno - s jedním uživatelem a takové námahy. Půjdeme na Vělitelstvo požádat o nové smetáky.
Navíc, většina úloh určitě bude v úvodním tématu - dávala jsem odkazy na celé sbírky vyřešených pro SŠ - ale to by se kolegovi "muselo chtít" pohledat.

↑ jelena:
Proč hledat, když se můžu zeptat, že? Vělitelsto žádat nebude a Velitelstvo obtěžovat taky ne ;) Nač nevé smetáky?
Dovolila jsem si v úvodní sekci editovat Materiály VUT - pan Schauer, zejména materiály k laboratorním čvičení, výpočet chyb na Materiály VUT - pan Schauer, zejména materiály k laboratorním cvičením, výpočet chyb
A chybí nám tam Krynický ;)
↑ janca361:
:-) smetáky - aby se nám lépe lítalo po tématech. Ne nebudeme obtěžovat - své smetáky si vezmeme samostatně.
Určitě můžeš opravovat a doplňovat, děkuji.
↑ janca361:
určitě je rozdíl v aerodynamice (máš pravdu, koště je v tom lepší). Povoláme Lukáše M., ať osvětli
(OT: momentálně musím splnit službu v úklidu na společné chodbě :-)