Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím vás,
mám za to, že jsem způsobila velmi nepěknou situaci tady, kde je obvykle klid a pořádek.
Moje poznámka se týkala opravdu pouze vyjádření k národnosti (pokud by autor mluvil o nějakém spolužakovi, tak si toho ani nevšimnu).
Viděla jsem úplně první edit a považovala jsem to za zcela dostačující. Už jsem připravovala i postup, ale nebyla jsem nějakou chvilku u stolu - a teď se vrátim a taková věc se z toho rozpoutala.
Co s tim mám tedy podniknout?
Lishaakovým uzavřením tématu se to doufám spravilo (navíc inkriminovanou část příspěvku autor smazal).
↑ Lukee:
Zdravím :-)
Byla jsem nepřiměřeně drzá. Být drzá ale není nic přijemného a potěšujícího.
------------------
Jinak to zadání je učebnicové, poznámka, na kteréu se autor odvolal, je spíše překlep a má být (S1/S2) * (S2/S3), z čehož by mělo vzniknout S1/S3 - můj názor.
Ou, teď jsem si všiml, že jsem na jeho dotaz odpověděl v nově založeném tématu, snad to nevadí…?
Nejenom ze to nevadi, nybrz je to tak spravne a zadouci. S Holantem jsme se pres e-mail domluvili, ze pokud zalozi nove tema se stejnym prikladem ale slusnejsi zadosti, bude mu uprimne pomozeno jako komukoliv jinemu zde na foru...
Stránky: 1