Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 17. 07. 2012 23:23

syn matematika
Zablokovaný
Reputace:   

personifikace SATANA-burza

personifikace SATANA-burza (peníze)

Dobrý den.

Satan je pro mě všechno špatné a pro jsem se rozhodl sdělit alespon část pravdy,kterou vím a rozkryl jsem jí během dlouhých 7.let mého obchodování i když celou znalost si s dovolením nechám pro sebe.Včetně kompletní struktury a složení systému zevnitř. Pokud odpustíte jen to nakousnu jako jablko.

Jistě na mě bude útočit nějaký agent těchto systémů tak bych chtěl poprosit bez diskuzí na politicko-ekonomické téma jen rovnou k věci.

Otázka zní jak nejlépe násobit přičítat či se bránit  pohybu do protisměru,když víte,že oni vás ihned začnou tímto směrem vytlačovat do ztráty. Jak se učině bránit,jak zpomalovat tento efekt když vím,že pokud jdu nahoru ani to stlačí dolu.

Hledání rovnice,která SAMA do jedné strany přidává a když je převážena přidává do té druhé aniž se dostane do obřích čísel.
Hledání paradoxu,který vždy přidává víc místo aby ubíral v souladu se zákonem o zachování energie.

Zápatí