Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Před časem jsem rozepsal manuál, ale pak jsem neměl čas/chuť do dopsat. Tak jsem aspoň současný text hodil na MatWiki: http://wiki.matweb.cz/index.php/Manual_MatFora Můžete ho libovolně upravovat.
Zdravím, doufám, že neruším :-)
Dopsala jsem, co jsem si vzpomněla. Zájem o spoluautorství byl obrovský, až jsme se přetahovali o tužky :-). Hodná dcera provede jazykovou úpravu, za tu se omlouvám.
Pro kolegy:
a) jsou nějaké další náměty nebo kritika (i v případě, že se nechcete registrovat na MatWiki, tak se dá doplnit do tohoto tématu),
b) chcete na MatWiki mít seznam námětů, návrhu pro další období?
Děkuji.
...
Pokračuji v nerušení :-)
Ještě něco málo jsem přidala a mám upřesňující dotazy (i snad na Pavla B.):
- "stálý člen" se stává automaticky podle počtu příspěvků (po 100?) nebo se musí ručně přesunout,
- "označovač témat za vyřešená" si musí individuálně požádat o tuto možnost?
Děkuji, nehoří.
↑ jelena:
Zdravím,
pokud si dobře pamatuji, tak ani jedno není automatické.
↑ Pavel Brožek:
Také pozdrav a děkuji - to vypadá, že ještě budu muset psát "Plán údržby" :-) Tak to zkusím:
↑ Lukee:
chceš si, prosím, nějak ošetřit tento přesun, nebo mám napsat do kapitoly "O uživatelích", že pro přesun se mají hlásit individuálně? U "označovačů témat" to tak napíší určitě, ale přesun do "stálých" by mohl probíhat nějak systematicky a pouze v opodstatněných případech, že se má uživatel ozvat?
A ještě - má smysl mít článek o netlačítkové značce nebo bys mohl časem tlačítko dodělat?
Děkuji.
↑ jelena: Automatický přesun vyřeším. Už je tu myslím nastavený nějaký PHP skript, který se spouští každou půlnoc. Akorát, že ten skript je prázdný, takže se nic neprovede :-). Tlačítka těch příkazů tam nejsou hlavně proto, aby nezavazela, protože ani jedno z těch dvou tlačítek by se stejně moc nepoužívalo.
↑ Lukee:
to nevadí, že prázdný, hlavně, že máme :-)
U tlačítek - "podtržené" nevadí, když nebude, je v odkazu z BBCode a je standardní, "id" je speciál, ale asi nikdo neví, proto nepoužívá. Na druhou stranu, pokud by někdo chtěl psát něco velmi formatováno, tak může použit MatWiki. Nechám tedy v jen v Manuálu.
Gratuluji ke změně pozice, ještě zde je třeba editovat (také v prvním řádku má být "informaci o webu").