Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#26 31. 10. 2012 20:07

W.e.r.c
Mám ráda pravidla Mat. fóra
Reputace:   

Re: trojnásobný integrál

už si přišla na další kroky?:D ostatní mi pomohli a přišlo mi, že i pochopili co potřebuji, nechápu o co se tady snažíš ty...:) jinak se taky měj:D

#27 31. 10. 2012 20:15

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ W.e.r.c:

tak také nad tím občas rozvažuji, o co se tady snažím a proč se nesnažím o něco jiného :-)

Například teď jsem obnovila Tvůj příspěvek, ve kterém máš zadání a mám dojem, že pokud bych nepoprosila o umístění zadání, tak pochopení od ostatních se nedostaví.

Zde je skrytý odkaz: http://math.fce.vutbr.cz/~krizova/pisemka1.pdf  A příště už to nedělej, přeč máš ráda pravidla.

Pokračuj, prosím, v reakcích v tématech, kde se snažilo Tobě pomáhat a neztrácej čas se mnou :-)

#28 31. 10. 2012 20:23

W.e.r.c
Mám ráda pravidla Mat. fóra
Reputace:   

↑ jelena: Zadání jsem napsala již na začátku, nemyslím si, že odkaz by nějak pomohl kde je to samé co jsem napsala sem. Ale i tak díky tobě . Obdivuji, že trávíš čas pomáháním ostatním..:) tak ahoj

#29 31. 10. 2012 20:44

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ W.e.r.c:

Je rozdíl mít zadání s výsledkem, ze kterého je zřejmé, že v zadání je překlep, nebo očekávat, že se nejdřív rozluští Tvůj originální zápis

$y\ge x\wedge 2$

atd. Však si projdi pořádně toto téma.

A ostatní témata také a raději obdivuj kolegy.

Zápatí