Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ aircrew:
Ano som si istý, že výsledky máš...
Nebolo by lepšie, skúsiť to spočítať sám? Nie je nič lepšie ako keď, na niečo prídeš samostane, to si to potom, človek nemusí pamätať :)...lebo tu ide skôr o prax v počítaní, a tú z čumenia do postupov budeš získavať ťažko :o
Skús sem hodiť tvoje, postupy, inak sa bojím, že ti nikto nepomôže, keďže si porušil hneď niekoľko RULES
Aha, já jsem nevěděl že musím dodržovat kopu RULES aby mi někdo pomohl, že se nestačí slušně zeptat. Řeči o tom abych si to zkusil počítat sám si prosím nech, spočítal jsem asi tunu limit, ale když se prostě z něčeho nemůžu pohnout, tak tohle otřepaný klišé asi nepomůže. U prvního nevím vůbec jak začít, u druhého si to převedu na limitu e^něco, pak se zbavím logaritmu přes VOLSF a dál nevím co, u třetího jsem se dostal k
.
↑ aircrew:
Zdravím,
laskavé moderátorské upozornění - pravidel máme pouze 6, dodržet tedy není takový problém. Minimálně je vhodné do tématu dávat jen jednu úlohu + doplňovat techniky, co můžete používat, nejlépe odkazem na Vaše materiály.
Tedy prosím doplň povolené techniky a zvol si jednu limitu, kterou chceš v tématu diskutovat. Děkuji za pochopení.
↑ aircrew:
u ty prvni vytkni
a hledej znamou limitu s e
ve tretim hledej znamou limitu s e
druhej nevim a jdu spat.