Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj,
lze nějak odhadnout rychlost šíření "signálu" v dominu?
Mám na mysli destičky postavené za sebou tak, že když šťouchnu do první, začne padat, zavadí o druhou a tak dále.
Zdravím,
mám 1. knihu v odkazu, pokud se nepodaří prohlédnout z odkazů, tak bych nakopírovala kapitolu (řekla bych, že v knize je jeden z modelů).
Ale jako psal Pavel B. vám asi nejde o to, vědět, že řešení existuje (a vidět ho), ale najít ho samostatně. :-) Nemám téma někam přesunout, kde bude více viditelné? Děkuji.
↑ jelena:
Děkuji za odpovědi.
Úplně to stačí. V duchu jsem si přála nějaký odkaz nebo diskuzi, kde nebudu muset příliš psát :) Takže přesouvat netřeba.
První odkaz vypadá skvěle. Sice tam zrovna potřebná strana není, ale v dalších odkazech něco je.
PS: nenapadlo mě (bůhví proč) zadát do googlu anglické heslo.
↑ Andrejka3:
děkuji :-) to jsem také potěšena, když nemusím příliš psát. Pokud bys chtěla vyloženě kapitolu z knihy, tak nascanuji (ale snad to bude i v jiných odkazech).