Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ jarrro:
najednou :-) tak něco navrhnete, prosím, aby si tady člověk nepřipadal(a), že celé toto fórum smysl nemá. Jakože samozřejmě ne - jsou témata, pro které smysl má. Ale no.
Mám v každém takovém tématu psát, aby četli úvodní téma VŠ a používali MAW, nebo přesouvat do SŠ? Zkoušela jsem jednu i druhou cestu - a nic (a hlavně to nebaví). Děkuji, zdravím.
↑ jelena:čo najednou? na prvý dotaz vždy napíšem poriadnu (v rámci možností) odpoveď a keď sa aj po nej spytujú na ešte základnejšie veci tak viem, že "asi" nebude príliš užitočné písať odpovede, ale donútiť človeka rozmýšľať
píšem kompletné odpovede hlavne z dôvodu, že sa mi nechce "stokrát" prispievať do tej istej témy, ale vo vysokej škole riešiť prvoročnícku strenú rovnicu je trochu moc aj na mňa.
Proste mám rád štýl na spôsob napríklad drabi alebo andrejka, ktoré po čase si aj sami vyriešia dotaz prípadne hneď pochopia keď dostanú riešenie
↑ jarrro:
jsem trochu o něčem jiném - jak zajistit aby takto formulovaných dotazů ubylo? Co ještě vylepšovat a vymýšlet?
↑ dencisko:
četla jsi úvodní téma před vložením dotazu? Děkuji.