Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
ahoj, potřeboval bych pomoci s programováním v Céčku, píšu zítra na cvičení test a potřeboval bych s ním pomoci. zkušenému programátorovi to nezabere víc jak deset minut, a mě to hrozně poimůže. nabízím fin. odměnu!
jestli by byl někdo ochoten pomoci, něchť prozvoní nebo napíše(723948614), zavolám a domluvíme se podrobněji...
díky LUkáš
↑ Lishaak: Ty 3 kila co mi je schopný dát mě až tak nezajímají. IMHO kdyby napsal svůj problém sem, tak se ozve více lidí a ještě by neutratil ani korunu..
zdarec lidi, potřeboval bych udělat program v c++. zadání je toto:
Vytvořte aplikaci, která bude simulovat jednoduchý textový editor. Aplikace se uživatele zeptá na typ dokumentu, vytvoří instanci příslušné třídy a nechá uživatele zadat potřebné hodnoty.Všechny tyto typy dokumentů budou obsahovat datum, autora a text. Typ dokumentu "Dopis" navíc bude mít příjemce a "Poznámka" datum vyřízení (do kdy je úkol nutné udělat).
Následně budou na obrazovku vypsány zadané hodnoty a uživatel bude dotázán, zda jsou správné. Pokud ano, program bude ukončen, pokud ne, uživatel bude vyzván k opravě údaje. Oprava spočívá ve výběru položky, kterou má uživatel opravit a napsání nové hodnoty.
Při návrhu aplikace používejte v maximální možné míře zapouzdření, dědičnost a polymorfismus. Z řídích struktur budete potřebovat pouze podmínku if, vstup od uživatele a výstup na obrazovku. Všechny tyto věci můžete nalézt v e-learningové opoře k předmětu. Minimalizujte kód v hlavní funkci programu. Ta by měla obsahovat jen minimální množtví kódu. Do odevzdávárny odevzdejte pouze přeložitelný soubor(y) se zdrojovým kódem!
Byl bych ochoten se i finančně vyrovnat.díky moc