Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 21. 01. 2009 15:28

biomedik
Zelenáč
Reputace:   

programování v c++

ahoj, potřeboval bych pomoci s programováním v Céčku, píšu zítra na cvičení test a potřeboval bych s ním pomoci. zkušenému programátorovi to nezabere víc jak deset minut, a mě to hrozně poimůže. nabízím fin. odměnu!
jestli by byl někdo ochoten pomoci, něchť prozvoní nebo napíše(723948614), zavolám a domluvíme se podrobněji...
díky LUkáš

#2 21. 01. 2009 17:42

wizpal
Zelenáč
Reputace:   

Re: programování v c++

Myslím že kdyby si zadání napsal sem, tak bys měl větší šanci na odpověď. Třeba já o domlouvání po telefonu zájem nemám.

#3 21. 01. 2009 17:59

Lishaak
Veterán
Místo: Praha
Reputace:   
Web

↑ wizpal:
No vidis, a tim padem si nevydelas :-)

Nothing in the world that's worth having comes easy.
Always do what you are most afraid of.

#4 22. 01. 2009 16:43

wizpal
Zelenáč
Reputace:   

↑ Lishaak: Ty 3 kila co mi je schopný dát mě až tak nezajímají. IMHO kdyby napsal svůj problém sem, tak se ozve více lidí a ještě by neutratil ani korunu..

#5 08. 12. 2009 18:53

Pecan
Zelenáč
Reputace:   

zdarec lidi, potřeboval bych udělat program v c++. zadání je toto:

Vytvořte aplikaci, která bude simulovat jednoduchý textový editor. Aplikace se uživatele zeptá na typ dokumentu, vytvoří instanci příslušné třídy a nechá uživatele zadat potřebné hodnoty.Všechny tyto typy dokumentů budou obsahovat datum, autora a text. Typ dokumentu "Dopis" navíc bude mít příjemce a "Poznámka" datum vyřízení (do kdy je úkol nutné udělat).

Následně budou na obrazovku vypsány zadané hodnoty a uživatel bude dotázán, zda jsou správné. Pokud ano, program bude ukončen, pokud ne, uživatel bude vyzván k opravě údaje. Oprava spočívá ve výběru položky, kterou má uživatel opravit a napsání nové hodnoty.

Při návrhu aplikace používejte v maximální možné míře zapouzdření, dědičnost a polymorfismus. Z řídích struktur budete potřebovat pouze podmínku if, vstup od uživatele a výstup na obrazovku. Všechny tyto věci můžete nalézt v e-learningové opoře k předmětu. Minimalizujte kód v hlavní funkci programu. Ta by měla obsahovat jen minimální množtví kódu. Do odevzdávárny odevzdejte pouze přeložitelný soubor(y) se zdrojovým kódem!

Byl bych ochoten se i finančně vyrovnat.díky moc

#6 10. 12. 2009 09:41

zlamal89
Reputace:   

Pecan uz i ty:D:D tak to je vazne

Zápatí