Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím, jaký máte pocit z dnešních příjimaček na FIT ČVUT? Mě to docela zaskočilo - čekal jsem to nějak lehčí, s letošní státní maturitou nesrovnatelně náročnější. Jakého jste dosáhli výsledku? Mně se podařilo jen 53 ve variantě zadání 25 ...
https://pririz.fit.cvut.cz
uz je to tam od 17.30
@marnes - on to srovnaval s ukazkovymi testy na webu fakulty
Taky jsem si docela věřil.. ty dva vzorový testy jsem spočítal celkem v klidu - v tom starším jsem si nevěděl rady s jednou úlohou, v tom novějším asi se třemi, ale pořád lepší než teď... no, můžu jen škodolibě doufat, že se nedařilo i ostatním :)
Pokud si ale pamatuji na foru správně, tak předloni, kdy hranici snižovali na 50 bodů byl maximum z přijímaček 70 bodů (narozdíl od loňských a letošních 100 bodů). Ale mohu se mýlit, každopádně budu doufat, že se na nás usměje štěstí a nějakým zázrakem to klesne třeba na těch 50.
ja dosahl vysledku 62 pri variante 24.. takze asi malo.. :/ achjo..
nicmene nevite kolik ji minimalni pocet bodu? nekde jsem cetl, ze by to meli urcit do 20.6. - coz je dneska. ale zatim sem to na jejich strankach nenasel.
↑ kamikaze.suicide:
Ahoj. Původní minimální hranice je 70 bodů. Ale můžou to snižovat, pokud limit splnilo málo uchazečů a nenaplnili by tak kapacitu. Jeden uchazeč mi říkal, že se loni dostal (pak se nechal prý nějak vyhodit) a stačilo mu při tom 60 bodů. Jistá naděje tedy je, ale jak už tu bylo řečeno, závisí to jen na tom, kdo počítal hůř.
ahoj, našla jsem tohle téma po několika letech, heh, asi není aktuální, každopádně jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, na kolik se cca ty bodové hranice tak snižují?
↑ TlustaAnicka: na FIT je letos hranice snížena na 65b