Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den,
hladám si tablet na prezeraní matwebu, fóra na matwebe, inych matematickych webú, fyziky, appletov, prezentacii, knih v djvu. Vedel by niekto poradiť aký typ, prípadne aký konkrétny tablet má na prezeranie týchto veci?
Tiež uveďte cenu (ak ide v Eurach). Ja rozmýšlam pod 100 EUR (3000 Slovenskych korún, 2580.23 českej koruny).
Skúšal som na bratovom tablete robit Latex, prezerat forum a graficky sa to dalo čítať, ale písmenka boli príliš malé, neviem či je na tablety niečo ako elektronicke pero.
PS.: Funkcia wifi, videa a obrazky by maly byť na základnej úrovni, tablet by mal slúžiť na prezeranie, v nutných prípadoch na písanie.
ďakujem za doporučení

Shánět tablet pod 100€ mi přijde stejné, jako shánět auto pod 500€… Nechceš trochu našetřit a koupit aspoň něco trochu normálního? Populární je Nexus 7, starší verze vyjde se dá sehnat za 5000 Kč a je to ověřený tablet. Pokud fakt trváš na tak nízké ceně, tak zkus Acer Iconia Tab B1 NT.L15EE.003. Ale já bych to nechtěl ani zadarmo :-).
Elektronické pero existuje, hledej kapacitní stylus, ale taky od toho nečekej zázraky.

Ja mel pujcene vsemozne tablety od nejakych 1500Kc az po kousek asi za 45 000Kc ( http://www.alza.cz/fujitsu-stylistic-q702-d365983.htm ) ...
Musim souhlasit s Lukeem, pokud chces tablet, tak si priplat. Ja mam tedy http://tablety.heureka.cz/samsung-galax … 000zwaxez/ , testoval jsem ho spolecne s iPadem za skoro stejnou cenu, a nakonec zvitezil Samsung prave kvuli peru - poznamkam. Ve skole si na nej pisu poznamky, prohlizim internet, hraju hry, stahuju veci do skoly, nebo se ucim na zkousky. Vse je rychle, bez sekani, a hlavne presne.
S krabickou z 3-6 Tisic je to jen o nervy;)