Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Nevim, cim to je, ale maily o reakci na muj prispevek se strasne zpozduji oproti stavu pred nejakym napr. mesicem. Stalo se mi, ze upozorneni prislo o den pozdeji, cim to je?
Dělá to ještě někomu? Teď jsem to také vedle zkoušel a došlo mi to okamžitě. Buď byl přetížený server (ale není moc pravděpodobné, že by byl server přetížený den) nebo to bylo pár blbých náhod. Možná nejpravděpodobnější bude, že za to může Seznam :-).
pokud to jde nejakym zpusobem pres seznam, tak to pak chapu, sestre jsem posilal jednou mail a dosel ji po hrozne dlouhe dobe.. :-/
Přes seznam to nejde, ale všiml jsem si, že ty máš účet na seznamu, takže je možné, že to může být tím. Chtělo by větší vzorek lidí, já když jsem to zkusil, tak mi to na gmail přišlo okamžitě, takže opravdu nemám zdání, kde by mohla být chyba.
↑ Lukee:
Ano mam @ skoro vsude a Gmail je snad jediny opravdu bezproblemovy ... o jeho dalsich vyhodach nebudu psat , protoze by to vypadalo jako reklama. Kdo tam ucet ma , ten vi o cem mluvim.