Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ janca361:
To bych moc veřejně nepsal !!!
Kdo opustí třídu, už se nemůže vrátit!!!
Do místnosti může vstoupit maximálně komisař nebo ředitel!!!
Jídlo je též zakázáno!!!
Zdravím, mohl bych se zeptat? Když je 15. příklad max. za 3 body a já mám jen jeho první část, kolik dostanu tak bodů?
marnes napsal(a):
↑↑ janca361:
To bych moc veřejně nepsal !!!
Kdo opustí třídu, už se nemůže vrátit!!!
Do místnosti může vstoupit maximálně komisař nebo ředitel!!!
Jídlo je též zakázáno!!!
Vzhledem k tomu, že třídu opouštěl pravděpodobně ze zdravotních důvodů za doprovodu, je to OK.
Do třídy vstupoval někdo, kdo měl vizitku - fakt jsem nepřečetla, co na ní má - ale asi nějaký dohled - osobu neznám, takže buď nový učitel nebo někdo cizí.
Jídlo povoleno je - jen nesmí být na lavici.
↑ Volverkane:
Bude to jeden nebo dva body. Nikdo tady neví, za co se bude udělovat bod nebo ne. Jelikož je tam i postup, tak něco bude i za něj. Pouze za výsledek bez postupu je automaticky 0 bodů.
↑ janca361: Já doufám, že tak ty dva, potřebuju nutně najít jeden bod :D Docela jsem to pokazil a mám to na rozmezí 3/4. A u 10. jsem taky napsal 100 - tak doufám, že kdybych dostal za tu 15 jen jeden, tak tohle uznají- no nechám se překvapit. Hlavně, že jsem to dal, i když jsem mohl být rozhodně lepší :P
↑ Volverkane:
Za 10. ti ten výsledek neuznají. (i pro ↑ lachim19:). (Mám za to, že s přesností na je zaokrouhlení na celé )
Závislost na jednotlivých příkladech žádná není (něco o opravování píšu ↑↑ tady:).
Vzhledem k tomu, že třídu opouštěl pravděpodobně ze zdravotních důvodů za doprovodu, je to OK.
Do třídy vstupoval někdo, kdo měl vizitku - fakt jsem nepřečetla, co na ní má - ale asi nějaký dohled - osobu neznám, takže buď nový učitel nebo někdo cizí.
Tak to samozřejmě je něco jiného.
S tím jídlem je to individuální. Dle mého není problém vydržet bez jídla 2 hodiny, pokud nejsou samozřejmě zdravotní důvody.
Osobně mi to nepřipadá ani vhodné. Ale to je můj názor.
↑ kamil150:
Dle mého za 0.
Důvod: ze zápisu není poznat, že aspoň tušíš, že by mohlo jít o nějakou společnou práci. Jsou to nic neříkající čísla a zápis.
↑ cplplayer:
Předpokládám že víš, že dvojkou krátit takto nešlo. Ale jinak asi ten bod dostaneš.
↑ true4:
Otázka č. 4
Já si myslím, že to chyba je - podmínka byla stanovena a (nebo kolik to bylo) je nesmysl.
Ukazuješ tím, že nerozumíš problematice číselných oborů (nebo nečteš zadání).
Ale pokud máš úpravu správně, tak jeden bod to bude.
Otázka č. 10
Asi je to také špatně (řešilo se to tu už - ↑ zde:) - já to chápu jako zaokrouhlení na celé .
↑↑ janca361: příklad je za 3 body, kolik dostanu bodů,když mám dobře jen druhou část?
↑ kapi93:
Ahoj,
jak už padlo ↑ zde: v odpovědi na ↑ podobný dotaz:...
Přesně to nikdo neví - bude to jeden až dva body.
↑↑ janca361:
Chtěla bych se zeptat, když tu úlohu 21 počítám přes Povrch, tak mi to vychází .. Nemělo by to vycházet stejně? Nebo jsem to musela počítat přes objem??
Děkuji
↑↑ janca361: mě se zdá že to je špatně...když si to hodím do kalkulačky tak je to 2,5 %, navíc ta trojčlenka taky neni dobře zapsaná...