Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj, udělal jsem stránky věnované učení. Je tam spousta užitečných rad, které vám ve škole neřekli. www.pametauceni.cz
Přijde mi že tam spíš neustále vychvaluješ, jak je paměť skvělá, ale co se týče návodů na konkrétní paměťový metody (Loci, Major system), nikde jsem je na tvém webu nenašel. Takže vzhledově fakt moc hezký, ale naprosto nevyužitej ohromnej potenciál... Možná je to pro někoho zábavný čtení, nikoliv však vzdělávací.
Nepročítal jsem to celý, soudím jenom na základě toho že jsem to tak nějak prolítnul (ty věci co tam máš napsaný už stejně znám).
A vůbec, když už tu rozdáváme odkazy, doporučuji anglický zdroj (velká databáze + forum) mnemotechnických pomůcek: odkaz (Jelena -edit odkazu)
Videa pripravuji a dik za odkaz..je tam spousta užitečných info..ale dokažeš si představit kolik lidi by si to forum četlo kdybych udělal takove stránky? Muj cíl je přiblížit spíš laikům nějaké info o paměti a učení se, protože ne každý zná mnemo atd... ale dik za upřímný názor a odkaz měj se