Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím, chci jen pro kontrolu jestli mám správně vytvořený hasseovský diagram relace dělitelnost. Musím z něj potom zjistit jestli jde o Euklerovský graf což není pokud to mám dobře nakreslené.
Množina {2, 3, 4, 8, 9, 10, 20, 21, 44, 63, 88} .
Zdravím,
uváděj, prosím, číslo projektu, který diskutuješ. Nakreslení od 63 se mi nezdá - překontroluj, prosím.
což není pokud to mám dobře nakreslené.
to asi nebude považováno za důkaz - tak? Děkuji.
↑ XMODS:
děkuji, opravené kreslení jsem schovala (doufám, že jsi zálohoval :-) Důkaz - pozorně přečíst pana Kováře.
Děkuji, také bych řekla, že přesně o 1 větu výš (začátek Poznámky, ze které jsi citoval.) Podrobné řešení jsem opět skryla (doufám, že nebude hodnoceno, že již potřebuji odbornou pomoc, jak tu sama se sebou povídám):-)
↑ XMODS:
:-) když u toho (mimo jiné) opravuji takovou příručku a opravuji ji po kapitolách od konce a co chvilka tím pádem narazím na místo, kde jsem již byla, tak bych tím "snad ne" moc jistá nebyla. Označím za vyřešené.
Stránky: 1