Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 13. 06. 2009 21:54

halogan
Ondřej
Místo: UK
Škola: IES FSV UK (09-12, Bc.)
Pozice: student
Reputace:   106 

Skrývání obsahu příspěvku

Dobrého večera,

napadla mě taková (možná) užitečná věc. Občas člověk napíše nějakou hloupost či nepřesnost, ale nechce ji smazat, aby nenarušil odpovědi ostatních apod.

Myslím, že by bylo dobré, kdyby bylo možné tyto příspěvky skrýt (a bylo by vidět třeba jen to datum a autor) buď autorem nebo moderátorem.

Kdokoliv by si je mohl nechat zobrazit a kdo ne, ten by viděl jen správné řešení a věcné připomínky.

---

Je otázka, zda by nebylo lepší nechat zobrazené všechny (tj. současný stav), aby se člověk mohl poučit z chyby jiného. Jak to tak dopisuji, tak si uvědomuji, že by to mohlo být vhodnější :)

Takže teď sám nevím, jen mě to napadlo. Co myslíte?

Napadlo mě ještě Digg-like hlasování, ale to by zde asi nefungovalo, jelikož zde do jednotlivých tématech většinou jen několik lidí. I tak by ale bylo možné nějak zvýraznit nějaké správné řešení, aby člověk na první pohled viděl zajímavé příspěvky.

(ano, píšu to dost rychle a chaoticky, protože se mi pálí večeře a chci to dokončit :)

---

Hezkou sobotu všem.

#2 13. 06. 2009 23:27

Kondr
Veterán
Místo: Linz, Österreich
Škola: FI MU 2013
Pozice: Vývojář, JKU
Reputace:   38 

Re: Skrývání obsahu příspěvku

V tomhle kontextu: http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=8916 jsem se už vyjádřil.

Kondr napsal(a):

Myslím, že příspěvek upravit, na jeho začátek doplnit, co bylo upraveno a pak na konec diskuse dopsat něco jako "↑↑ Uživatel:Zdravím, díky za připomínku, upraveno", je použitelné řešení, nevidím moc důvod něco programovat.

a pokud dotyčný chce chybnou část příspěvku skrýt, může použít tag hide.

BRKOS - matematický korespondenční seminář pro střední školy

#3 30. 06. 2009 22:48

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Re: Skrývání obsahu příspěvku

To by asi vážně mohlo stačit. Mohl bych na to udělat zvláštní tlačítko, aby to víc lákalo použít. Ačkoliv mohl bych to předělat tak, aby se opravu skrýval celý příspěvek. Hmm, popřemýšlím.

2+2=4

Zápatí