Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím, dúfam že môj dotaz ohľadom podpory patrí sem, pokiaľ nie, prosím moderátorov o presun.
Neviem či je to len môj problém, ale dnes som spozoroval, že sa niečo stalo s tunajším LaTeXovým editorom.
V prvom rade to, že niektoré položky v ponuke editora (vektory, čiary a svorky nad výber) sa zobrazujú vo forme zdrojového kódu ohraničeného tagom [mathjax], rovnako aj v náhľade kódu (viď obr: http://www.imagebam.com/image/1ca1f2546331747)
Ďalším problémom je, že keď pomocou tohto editora chcem vytvoriť v TeXu zápis alebo rovnicu, tak všetky kódy musím zadávať ručne - pri kliknutí na KTORÚKOĽVEK položku z editora sa mi dotyčná položka síce presunie do okna editora, ale súčasne sa mi tým aj refreshuje aktuálna stránka, takže všetok text v tele správy sa mi vymaže!
Robí mi to vo všetkých browseroch ktoré používam (Google Chrome, FireFox; testované na viacerých nezávislých PC) aj na telefóne (AdBlock Browser; OS Android). Je chyba niekde vo mne (resp. v mnou používanom SW), alebo je to problém týkajúci sa celého fóra???
Stránky: 1