Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 02. 07. 2017 12:50

Yeax
Reputace:   

Jak nejlépe se naučit celou SŠ matematiku za 2 měsíce?

Ahoj, vždycky mě matematika bavila, ale od prváku jsme na gymplu dostali příšernou učitelku. Absolutně mě přestala zajímat, z písemek jsem sbíral pětky a čtyřky a jediné úsilí, které jsou dokázal vyvinout bylo, naučit se den předtím na 1/4letky, když mi teklo do bot a potřeboval jsem udržet výslednou známku na vysvědčení za 3.

Momentálně při studiu VŠ jsem se přihlásil na další obor, konkrétně podniková ekonomika a management na ESF MUNI. Potřebuji úspěšně projít tímto předmětem: https://is.muni.cz/predmet/?kod=BPM_VTM … im%202017. Za tímto účelem potřebuji doplnit obrovské mezery a nevím přesně, jak nejlépe to přes prázdniny sfouknout. Učení mi nedělá problém a dovolím si tvrdit, že když chci, tak mi matematika celkem i jde. Už jsem se koukal na nějaké učebnice, např. přehled SŠ matematiky, ale např. tato už mi přijde příliš tlustá, přeci jen jedná se o studium na škole ekonomického směru, nikoliv matematického. Také mě napadlo si projet všechny kapitoly na webu matematika.cz.

Jak byste prosím postupovali vy?

#2 02. 07. 2017 16:47

misaH

Re: Jak nejlépe se naučit celou SŠ matematiku za 2 měsíce?

http://www.realisticky.cz

Celkom dobrá učebnica.

#3 03. 07. 2017 07:21

Bedlasky
Místo: Beleriand
Reputace:   14 

Re: Jak nejlépe se naučit celou SŠ matematiku za 2 měsíce?

↑ Yeax:

Zdravím. Na youtube se dají najít některé pěkná videa na různé problematiky.

Zápatí