Archiv diskusního fóra o matematice, 2006–2026

↑ Stýv:
Byl jsi přesunut do nové skupiny uživatelů, jejichž práva jsou mírně vylepšená - nemusíš čekat, abys mohl poslat další příspěvek, a můžeš kdykoliv upravit název svého tématu. Ve skupině jsi teď sám, tak nám sděl své pocity :-). Předpokládám, že by ti jinak vše mělo fungovat tak jako dosud. Pokud tomu tak skutečně je, přesunu do této skupiny i další uživatele s příspěvky nad 500.
Myslím si, že limit 60 sekund je pro nové uživatele nutný, na fóru občas vidím, jak někdo i teď přispívá opakovaně, přestože by správně měl využít možnosti editace příspěvku. Proto toto řešení.
S očima na vrch hlavy stojím u výkladní skříně zverimexu Zvířátka pana Krbce, když tu najednou kolem prochází nádherný poník s nějakým děvčátkem na hřbetě.. Jak rozkošné.. ... "Mamí, kup mi taky poníká... Prósím.. prosim-prosim-prosim-prosím... Vždyť už mi je skoro sedm.. Prósím.." :)
aneb
Chci se zeptat - Jak dopadlo testování?

:-)
Testování proběhlo úspěšně. Všichni s počtem příspěvků větším než 500 byli přesunuti do nové skupiny.
miluji vánoce :)
↑ BrozekP:
děkuji na sto tisíckrát.. :)

nechci se vtírat, chybí mi 72 příspěvků (když píšu tenhle), ale očividně nejsem jediný, komu to vadí
tímto bych chtěl poprosit o moderátorstvo o "dostání se" do skupiny, pokud to nebude někomu vadit

↑ byk7:
"Dostal ses" do té skupiny :-). 500 příspěvků je umělá hranice, nemusíme se jí vůbec řídit. Ale podle nějakého kritéria bylo nutné uživatele rozlišit.

Já bych též poprosil vážené moderátory o zařazení do skupiny, pokud nikdo nemá námitek proti :)

Tak asi snížím hranici na 100 příspěvků. Po stovce příspěvků se snad už většina lidí naučí používat tlačítko editovat.