Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Tímto bych vám všem chtěla ještě jednou poděkovat za pomoc při přípravě na zkoušku a říct vám, jak jsem dopadla. Mám jedničku, jako jedna ze dvou z tohoto termínu, pak bylo ještě pár dvojek a nějaké trojky, ale jinak to byl dost velký propadák. Mám velkou radost, že jsem si to vybojovala, v takovou známku jsem opravdu nedoufala.
Ps pro jelenu, byl tam přesně podobný příklad, jako jsme tu řešily, na tu limitu posloupnosti. Použila jsem tu "svoji" substituci a vyšlo mi to dobře ;o)
Mám opravdu velkou a úpřímnou radost, že jsi takový potěšující výsledek vybojovala :-) Děkuji za pozitivní zprávu a přeji hodně dalších studijních a jiných úspěchů.
Ke "své" substituci - potřebovala jsem hodně odvahy, abych vůběc napsala tento příspěvek - po takových autoritách, jako vážený kolega Rumburak a milý kolega Ondřej. Substituce byla kolegou Rumburakem schválena, proto již jsem odvahu měla, ale ještě více odhodlání mi dodala potřeba nahradit proměnnou
za promennou
.
Ještě bylo třeba panu učiteli vyvratit jeho představu o matkách a dcerách běhajících po lesích (která mi nahání hrůzu), věřím, že jsi při přiležitosti zápisu známky tuto možnost měla. Děkuji :-)
Přeji pohodový závěr léta a ještě pohodovější začátek podzimu. Všem kolegům, kdo se podílel na dosažení výsledku, srdečně děkuji.