Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Vytvořil jsem skryté fórum pro moderátory, kde můžeme pohodlně neveřejně řešit všechno možné… Moderátoři by ho měli vidět na hlavní stránce pod Připomínkami a nápady.
↑ Pavel Brožek:
děkuji :-)
↑ BakyX:, ↑ janca361:
nebudou :-) Bude se zaměřovat na další zdokonalování a rozkvět. Ale nejdřív se bude bude rokovat o jednacím řadu, o volbě nástěnkáře a zapisovatele, potom se bude připravovat prázdninový harmonogram. A to tak vyčerpá, že na pomluvy již nebude sil.
Vážně - bylo to na můj podnět (již staršího data, pokud si vzpomínám), ale dnes jsem ho obnovila a poslala jsem všem činným Administrátorům a Moderátorům soukromou zprávu, abychom probrali rozumné a zvládnutelné prosazování pravidel.
Za účelem zkvalitnění komunikace a celkového působení fóra.
Teď se pokusím založit téma. Zdravím.
Než jsem si soukromou zprávu přečetl, tak už bylo fórum založeno. Takže mých podnětů bylo, jak si dokážete představit, veliká spousta :-)
Každopádně jsem tak smuten z toho, že mi nefunguje iVysílání a já nemohu dokoukat posledních 12 minut dnešních OVM, že si snad i půjdu zapovídat (tím samozřejmě myslím drsné pomluvy všech, co mi přijdou pod ruku) na naše nové pískoviště.