Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Téma zavřeno
Potřebovala bych pomoct se zápočtovou úlohou v jazyce Prolog (řešení jsem si již udělala, ale učiteli to bohužel nestačilo a vůbec netuším co s tím). Budu ráda za jakoukoli pomoc, vysvětlení a pomoc při vyřešení. Cena dohodou.
Jelena - EDIT: opravila jsem název tématu
EDIT
Zkusil bych to, ale ne tady, snažím se ctít pravidla (i když podle jiných příspěvků platí jen pro někoho) a
pomáhám ZDARMA !!!
zadání poslat na mikrochip66@seznam.cz :-)
Doufám, že tedˇ jsem se vyjádřil srozumitelně.
↑ mikrochip:
Zdravím,
pokud chceš nabídnout pomoc zadarmo, tak to udělej tady, v tématu. Pokud dle "cena dohodou", kontaktuj kolegyňku na mail.
K samotné prosbě v úvodním příspěvku nic nemám - kolegyňka řešení má a uvědomuje si, že případná konzultace může vyžadovat určitý čas řešitele. Dohoda může být různá.
Ovšem Tvé sdělení "ale ne tady..." vnímám jako pohrdání pravidly (a nejen já to tak vnímám), proto ban podpořím, pokud nezedituješ svůj příspěvek. Děkuji.
↑ mikrochip:
Děkuji za EDIT. Opakuji, že v příspěvku ↑ nicck2: jsem žádné porušení pravidel nenašla. Opravila jsem název tématu, pokud to bylo zavádějící. Proto si myslím, že naprosto stačila reakce:
"Umístí své řešení sem, zkusíme se na to s kolegy podívat. Jelikož je to pro mne zajímavé, poslal jsem Tobě mail"
Pokud jsi narazil na porušení pravidel, oznam to prosím v sekci Připomínky. Děkuji.
Jelena.
Myslím, že tématu nějak neublížím, pokud ho zamknu. Kolegyňka si založí nové, obsahující to, co chce vyřešit, ovšem bez nabídky odměn.
Kolega ↑ mikrochip: ochotně pomůže a kolega ↑ Alivendes: si se mnou pohovoří v jiném, více příhodném tématu.
Momentálně se omlouvám - musím cvičit repertoár - vidím velkou perspektivu, že jednou odložím lopatu a půjdu moderovat Našetraktory.
Téma zavřeno
Stránky: 1