Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Ahoj, potřeboval bych od Vás poradit s úpravou zápisu před transformací.
Mám dva obrázky - dvě otázky.
Ten menší obrázek - je tam sin2t = .... mam tento vzor z určitého příkladu brát jako fakt?, nebo jak se k němu došlo přes goniometrické funkce??
a následně jak to bude vypadat pro cos2t
Druhý větší obrázek - tam to chápu všechno až na ten poslední řádek. Kde se vzal najednou cos2... a sin2 ???
Děkuji za odpověď.
Ve čtvrtek jdu na zkoušku a je to pro mě moc důlečité, díky.
Venda
možná , ale jak se k tomu dostat pomocí vzorců nevím
↑ Vaclav: děkuji, můžeš rovnou dávat odkaz na oblibený materiál, první otázká je tedy v pořádku.
↑ Vaclav: zda se mi to sestaveno a upraveno v pořádku, snažila jsem nepřehlednout znaménka při úpravách, snad se to podařilo.
Jen to značení - "u" - to je zas z jiného materiálu? Děkuji.
↑ jelena:
No můj oblíbený materiál to zrovna není :). Našel jsem ho náhodou, když jsem projížděl zdejší fórum, abych se neptal na něco co je již zodpovězeno.
To značení - "u" - nevim jestli je v nějakým jiným materiaálu, ale takhle to mam v tom jednom příkladu, co jsme dělali o přednášce. Je to taky v nějakejch vypočtenejch příkladech co se počítaj na strojarně v Liberci... - tak to píšu taky tak
Stránky: 1